Как да приготвяме различните видове чай?
Чаят е ароматна полезна напитка, която в зависимост от използваната билка, оказва различно въздействие върху организма на човека. Но тя също има своите тънкости при приготвянето, които е добре да знаем, за да се радваме на по-добри крайни резултати. Продължителността на сваряването или запарването, както и температурата, при която става това, е различна за различните видове чай. Нека видим заедно какви са те в една таблица, изобразяваща препоръчителните при направата на чай време, градуси и количество.
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗЪРНАСТЕЦ * 20
ЧАЙ ФИЛТЪР ФИТОЛЕК МАКС МЪЖ * 20 БЧК
ПРАНАРОМ БУКАРОМ ГЕЛ ЗА УСТА 15 гр.
ЧАЙ ОТ СЕМЕНА НА КАСИЯ ТОРА 80 гр.
ЧАЙ ФИЛТЪР ПРИ ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ ГРИКА * 60
АЛИН ЧАЙ ОВЧАРСКА ТОРБИЧКА СТРЪКОВЕ 50 гр.
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Вкусно
- Експерти в кухнята
- Орфеево цвете, Родопски силивряк, Родопска хаберлея, Каберлия, Китара, Безсмъртниче, Стирака, Шапива билка
- Комбинирайте чай от лайка със сода, за да излекувате болното си гърло
- Чай от лайка като лекарство
- Консумирайте чай от живовляк против кашлица
- Пийте чай от джоджен срещу разстройство и стомашни проблеми, дори и при деца
- Мента
- Липа
- Невен
- Срещу диабет 6 дни пийте запарка от дафинов лист
- Чай
Коментари към Как да приготвяме различните видове чай?