Кратко ръководство за съчетаване на храна и вино
Правилото "червеното вино върви с месо, а бялото с риба" е добро, но в света на виното, гастрономическата комбинация в действителност може да бъде много по-богата и по-разнообразна. Ние сме изготвили ръководство за създаване на идеалното съчетание от вино и храна. Гарантираме, че ако следвате тези съвети, може да се научите как да избирате най-добрата напитка за вашето ястие като професионален готвач.
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
FUN WINE МОСКАТО ЯГОДА 5.5% 750 мл
ВИНО БАРБЕРА СУПЕРИОРЕ ЧЕРВЕНО 750 мл.
АРОНИАДА ЕСТЕСТВЕНА ВИТАМИНОЗНА НАПИТКА ОТ ПЛОД АРОНИЯ 5 % 500 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КОКОС 5.5% 750 мл
ВИНО БАРБЕРА ДАСТИ ЧЕРВЕНО 750 мл.
ВИНОМЕР
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Вкусно
- Голямото похапване
- Мандраке, Мандрагора
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Класическа испанска сангрия
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
- Задушено пилешко филе с бяло вино, лимони и каперси
- Вино от плодове на черница (бобонки) със стафиди
- Карамелизиран лук с масло и вино
- Облекчете уринарната инфекция с вино, розмарин и чесън
- Силата на червеното вино
- Сгряващ коктейл от вино и мляко с шоколад
Коментари към Кратко ръководство за съчетаване на храна и вино