20 храни, които би трябвало винаги да консумираме заедно
Колко добре познавате своята храна? Според диетолозите, има някои храни, които помагат за освобождаването и абсорбцията на витамините, когато биват консумирани заедно. Ето един бърз справочник за съвместимост на храните, който да имате предвид следващия път, когато отидете в кухнята!
Източник:
onedio.co
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
МАКА НА ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
АМИКС МР. ПОПЪРС ОВЕСЕНИ ЯДКИ 1000 гр.
ЗОЯ БИО БРАШНО РОЖКОВ на прах 200 гр.
ОСТРОВИТ БАДЕМОВО МАСЛО С ПАРЧЕНЦА 500 г
БОБ МУНГ 400 г ЗДРАВНИЦА
КФД НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 1000 г
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Вкусно
- Голямото похапване
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Секреция на стомашен сок
- Хранене през тръба
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Регулация на слюноотделянето
- 5 рискови лекарствени комбинации
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Диета с ниско съдържание на мазнини
Коментари към 20 храни, които би трябвало винаги да консумираме заедно