Начало Интерактивни Галерия Мотивация Задачи и главоблъсканици Първото, което видите в картината, може да разкрие много за вас с почти 100% точност

Първото, което видите в картината, може да разкрие много за вас с почти 100% точност

Според Херман Роршах, създател на теста с мастилени петна, нещата, които човек вижда в картината, се определят от неговия характер и личност. Абстрактните картини могат да отразят това, което се случва в умовете на хората, както и да разкрият някои скрити черти от тяхната личност.

С теста, който сме ви подготвили, ще научите нещо ново и интересно за себе си. Всичко, което трябва да направите, е да погледнете изображенията и да посочите това, което сте видели първоначално. Резултатите се намират под всяко изображение и ще разкрият много и интересни неща за вашата личност. Единственото нещо, което трябва да имате предвид е, че това е игра, което означава, че не трябва да приемате резултатите твърде сериозно.

Абстрактни изображения

Устни. Вие винаги възприемате нещата такива, каквито са и успявате да прецените истинската им стойност. Не се опитвайте да промените случващото се около вас или да разберете скритото му значение.

Дървета. Вие сте амбициозен човек, който винаги се стреми към израстване, в сравнение с останалите. Нещо повече, вие сте тотален перфекционист и винаги търсите най-доброто във всяка ситуация.

Корени. Вие сте изключително прогресивен човек, който винаги се опитва да подобри или промени ситуацията.
Абстрактни изображения

Крокодил. Вие сте практичен човек, който не обича да рискува. Леко небрежен и невнимателен сте към детайлите.  

Лодка. Вие сте творчески човек, който обича да се откроява от тълпата. Обичате нюансите в живота и забелязвате и малките детайли. Опитайте се да си представите света като едно цяло и не губете времето си с безсмислени подробности.
Абстрактни изображения

2 профила. Вие сте човек, който се вглежда твърде много в подробностите. При възникнал проблем, се стремите да го разрешите като се изправите лице в лице с него.

Свещник. Вие сте от хората, които предпочитат да направят няколко стъпки назад, за да погледнат цялата картина. Винаги събирате информация и проучвате ситуацията внимателно, преди да предприемете решение по възникнал проблем.

Абстрактни изображения

Стръмна скала. Вие сте оптимистичен човек, който лесно се адаптира към промените в обкръжаващата го среда. Общителни сте и не обичате самотата. Страстна личност сте с хиляди идеи.

Котка. Вие сте човек, който обича стабилността. Възприемате психологическия и емоционален баланс като синоними на личностното развитие. Отделно сте отговорна личност, която винаги пази на думата си.

Лице. Вие сте изключително креативен човек, който вижда света като място, изпълнено с нови открития и постижения. Интуицията, мъдростта, щастието и удовлетворението от вашето неуморимо любопитство са най-важните неща в живота ви. Имате перфектен вкус и усет към изкуството, поезията, музиката и литературата.

Абстрактни изображения

Двойка. Вие сте грижовна личност и винаги мислите за любимите си хора. Те заемат голяма част от живота ви. Отнасяте се сериозно към отношенията с партньора и останалите около вас.

Експлозия. Вие се разсейвате лесно и много се плашите. Не обичате да се захващате със задачи, ако не знаете какъв ще бъде крайният резултат. Понякога изпадате в конфликт и със себе си.

Редактор: Велина Неделчева
Източник: brightside.me

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ГАЛЕРИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГАЛЕРИЯТА

ГАЛЕРИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиПсихологияТестовеЗдравни съветиРецептиЛюбопитноИсторияЛичностиНовиниСпортАнкетиДиетиИзследвания