Начало Интерактивни Тестове Влияе ли ви силно пролетната умора?

Влияе ли ви силно пролетната умора?

Влияе ли ви силно пролетната умора? - изображение

Пролетта вече е на прага ни - дърветата се раззеленяват, слънцето грее все по-силно, но неизменна част от този топъл сезон е пролетната умора, от която трудно някой може да избяга. Ако смятате, че просто не си доспивате, преуморявате се на работа или пък някой ви е предал лошото си настроение, грешите – тялото не може да бъде заблудено. Пролетта, с хубавото време и яркото слънце, влияе положително и зареждащо на съзнанието, но действа по съвсем различен начин на организма. За да се порадваме на слънчевия сезон и да събудим тялото си от зимния сън, е хубаво да се отдадем на леки физически упражнения сред природата, йога, танци, масажи. Те са нужни, за да раздвижат тялото и да го освободят от сковаността и отпадналостта.

И макар слънчевите лъчи и свежите плодове да са навсякъде около нас, по време на пролетния сезон тялото е лишено от много витамини, които трябва да си набавим сами. Ноктите се чупят лесно, косата се накъсва, кожата е суха и се лющи – всичко това е следствие на зимния период. Пролетта е време за обновяване. Курс от витамини ще увеличи издържливостта и устойчивостта на организма при натоварване и стрес, ще нормализира и съня. Предлагаме ви да направите нашия тест и да проверите доколко се справяте с пролетната умора и възстановен ли е вашият организъм от зимата.


Над теста работи: Елена Василева

Източник на снимката: vitaportal.ru

 

 

СТАРТ

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ТЕСТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТА

ТЕСТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

АнкетиАлт. медицинаЛюбопитноХранене при...БотаникаСнимкиЛайфстайлДиетиРецептиЗдравни съветиПсихологияНовиниСпортФизиологияЛечения