Начало Интерактивни Тестове Допелхерц® актив Имуно за ДЕЦА - ЗА ЗДРАВИ И СИЛНИ ДЕЦА - игра с награди

Допелхерц® актив Имуно за ДЕЦА - ЗА ЗДРАВИ И СИЛНИ ДЕЦА - игра с награди

Допелхерц® актив Имуно за ДЕЦА - ЗА ЗДРАВИ И СИЛНИ ДЕЦА - игра с награди - изображение

НАГРАДИ

 

Участвайте в играта на Фрамар и Допелхерц, като отговорите на въпросите. Петима от вас ще спечелят комплект -  един брой детска енциклопедия /за всеки спечелил ще е различна/, магнит СУПЕР СИЛА и продукта Допелхерц Имуно за деца!

УСЛОВИЯ

Общи условия:

 • Попълнете нашия тест, посветен на продукта за детски имунитет Допелхерц® Имуно за ДЕЦА
 • Ако го попълните вярно/отговорите на всички въпроси и сте над 18 години, вие сте класиран за участие в играта ни!
 • Ако сте допуснали дребни грешки, не се отчайвайте, просто направете теста отново, докато постигнете 100% успеваемост!
 • Попълнете формуляра за участие и вие сте сред списъка на участниците!

Важни допълнителни условия:

    Срок на играта – 4 октомври – 24 октомври, 2017

 •     Наградените ще бъдат обявени на 26 октомври 2017 година, в сайта framar.bg - Най-важното. Списъкът ще бъде обявен под формата на 5 имена, като ще бъдат обявени и елетронните им пощи с началната и крайната буква на името, както и съответният пощенски сървър /пример - Иван Иванов, електронна поща i..n@abv.bg/. След това на реалните мейли ще бъдат изпратени писма от  info@queisser.bg,  за да получим точните ви данни, адрес и телефон.
 •     Наградите ще бъдат предоставени на победителите по куриер, след обратна връзка от вас с точния Ви адрес и телефон.
 •     Всеки потребител е ограничен до 1 брой участие в играта. За да се регистрирате успешно, трябва да влезете във Вашата регистрация от framar.bg или да създадете нова. След това завършете успешно регистрацията си в играта чрез споделяне във Фейсбук.
 •     Използвайте проверени електронни пощи. Въведете пълния си адрес и телефон в профила Ви, за да имаме по-лесна връзка с Вас.
 •     Наградите ще се раздадат на лотариен принцип между всички участници със 100% правилни отговори, регистрирани за играта.
 •     При некоректно попълнени данни и невъзможност за връзка с участника /липса на отговор от електронната поща на регистрацията в срок от 7 календарни дни/, наградата се дава на друг, който отговаря на горните критерии.
 •     Личните данни на участниците няма да бъдат използвани за други цели, освен регистрационни.
 •     Наградите са осигурени и ще бъдат изтеглени/доставени до вас от Фрамар ООД .
 •     Играта се организира със съдействието на Куайсер Фарма България и платформата www.framar.bg

 

ВЪВЕДЕНИЕ В АНКЕТАТА

Имунната система осигурява защитата на нашия организъм. Често тя отслабва, вследствие на редица фактори: замърсена околна среда, нездравословен начин на живот, употреба на медикаменти. Децата са особено уязвими, тъй като имунната им система е все още в процес на развитие.
Комбинацията Допелхерц® Имуно за ДЕЦА съдържа висока доза МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН, което е силен антиоксидант, богат източник на витамини, микроелементи и полиненаситени мастни киселини! Подкрепя имунитета, особено през периоди на боледуване и възстановяване. Маслото от черен кимион (Nigella sativa) e използвано в медицината от векове. Днес е едно от лечебните растения с множество медицински доказателства за неговите благотворни ефекти върху здравето и жизнения тонус. Добиването му се извършва чрез студено пресоване на семена черен кимион.

Освен масло от черен кимион, във всяка опаковка Допелхерц® Имуно за ДЕЦА  ще откриете също така витамини А,С, D и цинк, подкрепящи специфичните нужди на подрастващия детски организъм.

Допелхерц Имуно за деца – За силен имунитет през грипния период! Качествен продукт, произведен в Германия без подсладители!

СТАРТ

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ТЕСТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТА