Начало Интерактивни Тестове Какво знаете за WELEDA - рекламно-информационна игра с награди

Какво знаете за WELEDA - рекламно-информационна игра с награди

Какво знаете за WELEDA - рекламно-информационна игра с награди - изображение

Weleda е основана в Швейцария през 1921 г. от холандската лекарка Ита Вегман и известния философ Рудолф Щайнер. От създаването си, фирмата развива и предлага медицински продукти, хранителни добавки и козметика. Към момента немската марка присъства на пет континента, а 90-годишната й история я превръща в една от най-търсените био-козметични марки в света.

Природата и човешкият организъм се основават на еднакви принципи на съществуване. WELEDA създава лечебни грижи за тялото и лицето, които действат комплексно. Добре балансираните текстури на база на натурални съставки поддържат здравословния баланс, като подпомагат виталните процеси на целия организъм.

Създаването на продукт става съобразно гледните точки на антропософската наука за човека и живота му в хармония с природата. Процесът протича при тясно сътрудничество с лекари, акушерки и фармацевти. В духа на марката, опити с животни не се правят. Суровините добиваме винаги, когато е възможно, от органично-динамични култури, от биологично контролирани култивационни места и от сертифицирани източници. Weleda не използва суровини от минерални масла, синтетични аромати, оцветители и консерванти. Емулгаторите са на основата на растителни изходни суровини, а ароматите се постигат чрез натурални етерични масла. При производството ние съблюдаваме комплексни критерии, обхващащи подбора, преработката и състава на суровините. Редовните проверки за качество, съобразно директивите за производство на лекарствени средства, както и текущите проверки по време на и след производството, за нас са ежедневие.

Всички продукти на WELEDA имат международен сертификат за натурална и органична козметика. В същността си NaТrue и WELEDA изключително много си приличат, тъй като за тях основополагащо е да поддържат изключително високи стандарти за качество на използваните суровини и за натурални крайни продукти.

Надяваме се, запомнили сте най-важното за компанията WELEDA, а сега е време да започнете теста.

Към списъка с наградените участници - 05.01.2018

СТАРТ

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТА