Начало Интерактивни Тестове Какво знаете за WELEDA - рекламно-информационна игра с награди

Какво знаете за WELEDA - рекламно-информационна игра с награди

Какво знаете за WELEDA - рекламно-информационна игра с награди - изображение

НАГРАДИ

Награден фонд:

Пет от участниците със 100% верни отговори ще получат комплект Веледа: масло с цитрус и бадем- 100мл+  душ-гел с цитрус 200мл. Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Доставката на пратката до адреса на получателя е за сметка на организаторите на играта.

УСЛОВИЯ

Общи условия:

 • Попълнете нашия тест, посветен на козметичната линия ВЕЛЕДА.
 • Ако го попълните вярно/отговорите на всички въпроси и сте над 18 години, вие сте класиран за участие в играта ни!
 • Ако сте допуснали дребни грешки, не се отчайвайте, просто направете теста отново, докато постигнете 100% успеваемост!
 • Попълнете формуляра за участие и вие сте сред списъка на участниците!

Важни допълнителни условия:

    Срок на играта – 5 декември – 31 декември, 2017

 •     Наградените ще бъдат обявени на 5 януари 2018 година, в сайта framar.bg - Най-важното. Списъкът ще бъде обявен под формата на 5 имена, като ще бъдат обявени и елетронните им пощи с началната и крайната буква на името, както и съответният пощенски сървър /пример - Иван Иванов, електронна поща i..n@abv.bg/. След това на реалните мейли ще бъдат изпратени писма от  info@queisser.bg,  за да получим точните ви данни, адрес и телефон.
 •     Наградите ще бъдат предоставени на победителите по куриер, след обратна връзка от вас с точния Ви адрес и телефон.
 •     Всеки потребител е ограничен до 1 брой участие в играта. За да се регистрирате успешно, трябва да влезете във Вашата регистрация от framar.bg или да създадете нова. След това завършете успешно регистрацията си в играта чрез споделяне във Фейсбук.
 •     Използвайте проверени електронни пощи. Въведете пълния си адрес и телефон в профила Ви, за да имаме по-лесна връзка с Вас.
 •     Наградите ще се раздадат на лотариен принцип между всички участници със 100% правилни отговори, регистрирани за играта.
 •     При некоректно попълнени данни и невъзможност за връзка с участника /липса на отговор от електронната поща на регистрацията в срок от 7 календарни дни/, наградата се дава на друг, който отговаря на горните критерии.
 •     Личните данни на участниците няма да бъдат използвани за други цели, освен регистрационни.
 •     Наградите са осигурени и ще бъдат изтеглени/доставени до вас от Фрамар ООД .
 •     Играта се организира със съдействието на SELECTA INTERNATIONAL LTD и платформата www.framar.bg

 

ВЪВЕДЕНИЕ В АНКЕТАТА

Weleda е основана в Швейцария през 1921 г. от холандската лекарка Ита Вегман и известния философ Рудолф Щайнер. От създаването си, фирмата развива и предлага медицински продукти, хранителни добавки и козметика. Към момента немската марка присъства на пет континента, а 90-годишната й история я превръща в една от най-търсените био-козметични марки в света.

Природата и човешкият организъм се основават на еднакви принципи на съществуване. WELEDA създава лечебни грижи за тялото и лицето, които действат комплексно. Добре балансираните текстури на база на натурални съставки поддържат здравословния баланс, като подпомагат виталните процеси на целия организъм.

Създаването на продукт става съобразно гледните точки на антропософската наука за човека и живота му в хармония с природата. Процесът протича при тясно сътрудничество с лекари, акушерки и фармацевти. В духа на марката, опити с животни не се правят. Суровините добиваме винаги, когато е възможно, от органично-динамични култури, от биологично контролирани култивационни места и от сертифицирани източници. Weleda не използва суровини от минерални масла, синтетични аромати, оцветители и консерванти. Емулгаторите са на основата на растителни изходни суровини, а ароматите се постигат чрез натурални етерични масла. При производството ние съблюдаваме комплексни критерии, обхващащи подбора, преработката и състава на суровините. Редовните проверки за качество, съобразно директивите за производство на лекарствени средства, както и текущите проверки по време на и след производството, за нас са ежедневие.

Всички продукти на WELEDA имат международен сертификат за натурална и органична козметика. В същността си NaТrue и WELEDA изключително много си приличат, тъй като за тях основополагащо е да поддържат изключително високи стандарти за качество на използваните суровини и за натурални крайни продукти.

Надяваме се, запомнили сте най-важното за компанията WELEDA, а сега е време да започнете теста.

СТАРТ

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТА