Каква е вашата рецепта за бърз и ефикасен детокс?

Какъв е вашият персонален детокс план? Разкажете ни повече!
Върни се към условията на играта

Участници

Подреди по:
  1. Ванина Тончева 
    Един ден в седмицата гладувам, само на вода и чай!
  2. Borislav Arapchev 
    Правя си 1 ден в седмицата само на салати, сокове, плодове и зеленчуци.
  3. Кремена 
    Тренирам по-усърдно, за да мога да се изпотя и да елиминирам токсините. И пия много вода. Също така внимавам какво ям - залагам повече на плодовете и зеленчуците и гледам да избягвам захарни и тестени изделия.
  4. Елизабета  
    Тренировки, сауна, всяка сутрин мед с лимони, много плодове и зеленчуци.
  5. Деница Стефанова 
    Лечебно гладуване 3 дни.
  6. Антония Иванова 
    Моят любим детокс план е с лимони. Това е краткотрайна и пречистваща програма, при която за пречистване на организма се консумира напитка, която се състои от сок от лимони, топла вода, кленов сироп и лют пипер. Напитката се приема през целия ден, като е най-добре да се консумират от 9 до 12 чаши дневно. Най ефективно е да се приема сутрин, по-голямо количество. След консумацията на водата с лимон не се приема никаква храна поне половин час. При тази детоксикация не се предвижда следване на строг хранителен режим. Храните, които могат да се консумират по време на детокса са овес, плодове, кисело мляко, пълнозърнест хляб, салата от зеленчуци, супи, риба, яйца, пилешки гърди. Освен детоксикиращ ефект, тази програма води и до намаляване на теглото. При мен ефекта от тази детоксикация е, че след 10дневна програма се чувствам по-жизнена, кожата ми е по свежа, настоението ми се подобряват, а освен това и съм свалила някой друг килограм.
  7. Краси 
    Отдавна съм се отказала от идеята за детокс, но живея скромно и избягвам излишествата във всяка степен. Най-много ми липсваха сладките неща и цигарите в началото, но си струваше да ги махна от моя живот. Няма лесна рецепта за детокс, трябва и промяна в мисленето.
  8. Мария Динева 
    Ако трябва да съм честна, не практикувам никакъв детокс. Опитвам се да успея да не прекалявам с нищо, особено обаче залагам на въздържанието от тютюнопушене, мазни меса и високомаслени млечни продукти. Ако там успея, няма никакъв проблем. Една тънка пилешка пържола с малко лимон няма да навреди никому, особено с богата зелена гарнитура.
  9. Вероника Колева 
    Решила съм да се храня здравословно. Повече ядки, зелена салата, цитруси и по-дълги разходки с кучето. Старая се да намаля месните продукти. Ще успея, убедена съм.
  10. Тенко Славов 
    Лично аз спирам да ям няколко дни, като се подкрепям само с чай с мед и много, много лека храна. След това опитвам да тръгна на фитнес, често не успявам, но и в това има чар :)
© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook