Промоции и безплатна доставка

Сайтът www.framar.bg предоставя три вида промоционални активности:

- Промоционално - намалена цена на продукт. Промоциите са обвързани с определен срок или до изчерпване на конкретната наличност от продуктите. Ако закупувате промоционални продукти, то не можете да ползвате отстъпка върху тяхната стойност.

- Промоционален пакет - купи повече бройки от даден продукт или комплект от различни продукти и получи отстъпка от общата цена. Промоциите са обвързани с определен срок или до изчерпване на конкретната наличност от продуктите. Ако закупувате промоционални пакети, то не можете да ползвате отстъпка върху тяхната стойност.

- Безплатна доставка. Сайтът www.framar.bg предоставя безплатна доставка в България при поръчка в един от следните два случая:

  • Вашата поръчка е над 100 лева и не надвишава 5 килограма. При това условие, поръчката ви се доставя безплатно с Европът или SPEEDY. При желание за друг куриер или начин на доставка, вие поемате стойността на услугата за ваша сметка.
  • Избрали сте продукт, който е с промоционално условие "Безплатна доставка" и общата тежест на пратката е под 5 килограма. При това условие, цялата поръчка ви се доставя безплатно с Европът или SPEEDY. При желание за друг куриер или начин на доставка, вие поемате стойността на услугата за ваша сметка. Ако закупите продукти с промоционално условие "Безплатна доставка", то не можете да ползвате отстъпка върху тяхната стойност.

Сайтът www.framar.bg не предоставя Безплатна доставка за поръчки извън територията на България.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook