Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин
Когато листата на пресните зелени подправки започнат да пожълтяват, не бързайте да ги изхвърляте. От тях може да си приготвите отлична ледена подправка за супи, салати и паста. Нарежете листата, залейте ги със зехтин и разпределете сместа във формички за лед, след което замразете.
Вижте още как да си направите:
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
КАФЯВА ТРЪСТИКОВА ЗАХАР 400 г ЗДРАВНИЦА
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
КЕЛТСКА ФИНА МОРСКА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
ОРЕХОВО МАСЛО 500 мл. БАЛЧО
СИТНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ В ПАКЕТ 1 кг
ФИНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ 700 г ЗДРАВНИЦА
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Вкусно
- Експерти в кухнята
- Калоферче
- Подправки, които ще ви помогнат да намалите консумацията на сол
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Чубрица - балканска
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Фалопия
- Приготвяне на креолски микс подправка каджун
- Киселица, Дива ябълка
Коментари към Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин