Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин
Когато листата на пресните зелени подправки започнат да пожълтяват, не бързайте да ги изхвърляте. От тях може да си приготвите отлична ледена подправка за супи, салати и паста. Нарежете листата, залейте ги със зехтин и разпределете сместа във формички за лед, след което замразете.
Вижте още как да си направите:
Ледени кубчета от зелени подправки и зехтин
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
БИОХЕРБА КУРКУМА прах 35 г
ДАРОВИТА ХИМАЛАЙСКА СОЛ - ЕДРИ КРИСТАЛИ 1 кг
ДЖИНДЖИФИЛ НА ПРАХ 50 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
КРЪГЛА МЕЛНИЧКА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 100 гр.
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Калоферче
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Чубрица - балканска
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Домашна италианска подправка
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Индийско орехче, Мускатово орехче
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Ким
- Ехинофора
Коментари към Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин