Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин

Когато листата на пресните зелени подправки започнат да пожълтяват, не бързайте да ги изхвърляте. От тях може да си приготвите отлична ледена подправка за супи, салати и паста. Нарежете листата, залейте ги със зехтин и разпределете сместа във формички за лед, след което замразете.
Вижте още как да си направите:

Ледени кубчета от зелени подправки и зехтин

Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ХИМАЛАСКА СОЛ ФИНА 250 г ЗЕМЕЛА
СОЛНИЦА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 200 г
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИОХЕРБА КУРКУМА прах 35 г
ЗОЯ СОДА БИКАРБОНАТ БЕЗ АЛУМИНИЙ 200 гр.
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Ехинофора
- Калоферче
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Чубрица - балканска
- Киселица, Дива ябълка
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Индийско орехче, Мускатово орехче
- Приготвяне на креолски микс подправка каджун
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Коментари към Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин