Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин

Когато листата на пресните зелени подправки започнат да пожълтяват, не бързайте да ги изхвърляте. От тях може да си приготвите отлична ледена подправка за супи, салати и паста. Нарежете листата, залейте ги със зехтин и разпределете сместа във формички за лед, след което замразете.
Вижте още как да си направите:

Ледени кубчета от зелени подправки и зехтин

Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
СОЛ ХИМАЛАЯ ЕДРА 250 гр. ЗЕМЕЛА
КВАДРАТНА МЕЛНИЧКА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 80 гр.
ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА НА ПРАХ 50 г ЗДРАВНИЦА
КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г ЗДРАВНИЦА
ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИОХЕРБА СИТНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ 250 г
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Калоферче
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Чубрица - балканска
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Как да заменим различните подправки
- Свеж микс от подправки за овкусяване на пуешко
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Копър
- Ким
Коментари към Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин