Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин

Когато листата на пресните зелени подправки започнат да пожълтяват, не бързайте да ги изхвърляте. От тях може да си приготвите отлична ледена подправка за супи, салати и паста. Нарежете листата, залейте ги със зехтин и разпределете сместа във формички за лед, след което замразете.
Вижте още как да си направите:

Ледени кубчета от зелени подправки и зехтин

Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
СОЛ ХИМАЛАЯ ЕДРА 250 гр. ЗЕМЕЛА
КЕЛТСКА ФИНА МОРСКА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛИМОН 10 г
ПРОМОКОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г ЗДРАВНИЦА
СОЛИ ВКУСНО 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
АРОМАНДИСЕ МИКС ОТ ПОДПРАВКИ ГАРАМ МАСАЛА прах 35 г
ПРОМОГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Калоферче
- Чубрица - балканска
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Приготвяне на креолски микс подправка каджун
- Копър
- Домашна италианска подправка
- Ким
Коментари към Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин