Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин
Когато листата на пресните зелени подправки започнат да пожълтяват, не бързайте да ги изхвърляте. От тях може да си приготвите отлична ледена подправка за супи, салати и паста. Нарежете листата, залейте ги със зехтин и разпределете сместа във формички за лед, след което замразете.
Вижте още как да си направите:
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
РОЗМАРИН ЛИСТА 100 г ЗДРАВНИЦА
БУРБОНСКА ВАНИЛИЯ 15 г ЗДРАВНИЦА
ГРАДИНСКИ СМИНДУХ 200 г СТЕЛ АРГО
ЕДРА ХИМАЛАЙСКА СОЛ В ПАКЕТ 1 кг
СОЛ КАЛИЕВА ЛЕКА 500 г ПЪТ КЪМ ЗДРАВЕ
КАРАМФИЛ 10 гр. МЕРКУРИЙ
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Вкусно
- Експерти в кухнята
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Калоферче
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Киселица, Дива ябълка
- Приготвяне на креолски микс подправка каджун
- Чубрица - балканска
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Домашна италианска подправка
- Домашна целинова сол
- Как да заменим различните подправки
Коментари към Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин