Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин

Когато листата на пресните зелени подправки започнат да пожълтяват, не бързайте да ги изхвърляте. От тях може да си приготвите отлична ледена подправка за супи, салати и паста. Нарежете листата, залейте ги със зехтин и разпределете сместа във формички за лед, след което замразете.
Вижте още как да си направите:

Ледени кубчета от зелени подправки и зехтин

Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
КАНЕЛА ПРЪЧИЦИ * 3 МЕРКУРИЙ
БИОХЕРБА КАНЕЛА КАСИЯ прах 35 г
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА НА ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
БИОХЕРБА КАНЕЛА ЦЕЙЛОНСКА прах 35 г
СОЛНИЦА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 200 г
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Калоферче
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Чубрица - балканска
- Киселица, Дива ябълка
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Приготвяне на креолски микс подправка каджун
- Лимонена трева
- Индийско орехче, Мускатово орехче
Коментари към Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин