Как да приготвяме различните видове чай?
Чаят е ароматна полезна напитка, която в зависимост от използваната билка, оказва различно въздействие върху организма на човека. Но тя също има своите тънкости при приготвянето, които е добре да знаем, за да се радваме на по-добри крайни резултати. Продължителността на сваряването или запарването, както и температурата, при която става това, е различна за различните видове чай. Нека видим заедно какви са те в една таблица, изобразяваща препоръчителните при направата на чай време, градуси и количество.
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ЧАЙ ФИЛТЪР МАЛИНА И ШИПКА * 20 БИОПРОГРАМА
ЧАЙ ХЕЛМИ 1 ФИЛТЪР * 21
ЧАЙ ФИЛТЪР ЧАГА * 24
БЯЛ ИМЕЛ СТРЪК 100 г БИЛКИ КАРМЕН
ЖЪЛТА КОМУНИГА 40 г ФИТО КОНСУЛТ
ЧАЙ СЛИМ БЕЪР ДЕТОКСИКИРАЩ ЧАЙ 160 г
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Листа от къпина - ползи и приложение
- Комбинирайте чай от лайка със сода, за да излекувате болното си гърло
- Чай от лайка като лекарство
- Пийте чай от джоджен срещу разстройство и стомашни проблеми, дори и при деца
- Хънибуш
- Невен
- Чай
- Против отоци по тялото и подуване на краката пийте чай с диуретичен ефект
- Билки и билкови рецепти при диария
- Шипка, Обикновена шипка, Див гюл, Див трендафил, Кучешка шипка
Коментари към Как да приготвяме различните видове чай?