Как да приготвяме различните видове чай?

Чаят е ароматна полезна напитка, която в зависимост от използваната билка, оказва различно въздействие върху организма на човека. Но тя също има своите тънкости при приготвянето, които е добре да знаем, за да се радваме на по-добри крайни резултати. Продължителността на сваряването или запарването, както и температурата, при която става това, е различна за различните видове чай. Нека видим заедно какви са те в една таблица, изобразяваща препоръчителните при направата на чай време, градуси и количество.
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЛУКЧЕТА МЕНТА И ЛАЙКА * 20
ЧАЙ ЛОЙД ФИЛТЪР ЗА ДОБЪР СЪН * 20
АНАСОН ЗВЕЗДОВИДЕН 50 г БИЛКИ КАРМЕН
ГЛОГ ПЛОД 100 г БИЛКИ КАРМЕН
ЧАЙ АКБАР СИН АМЕТИСТ 100 г
БИОХЕРБА ЧАЙ ПАУ ДАРКО 50 г
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Листа от къпина - ползи и приложение
- Чай от лайка като лекарство
- Комбинирайте чай от лайка със сода, за да излекувате болното си гърло
- Пийте чай от джоджен срещу разстройство и стомашни проблеми, дори и при деца
- Чай
- Билки и билкови рецепти при диария
- Невен
- Липа
- Червен корен, Цеанотус, Американски чай
- Шипка, Обикновена шипка, Див гюл, Див трендафил, Кучешка шипка
Коментари към Как да приготвяме различните видове чай?