Как да приготвяме различните видове чай?

Чаят е ароматна полезна напитка, която в зависимост от използваната билка, оказва различно въздействие върху организма на човека. Но тя също има своите тънкости при приготвянето, които е добре да знаем, за да се радваме на по-добри крайни резултати. Продължителността на сваряването или запарването, както и температурата, при която става това, е различна за различните видове чай. Нека видим заедно какви са те в една таблица, изобразяваща препоръчителните при направата на чай време, градуси и количество.
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ШИПКА ПЛОДОВЕ СУШЕНИ 200 г СТЕЛ АРГО
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА НОРМАЛНО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ГРИКА *60
ЧАЙ ДЕТОКСХЮМЪН ФИЛТЪР * 28
АЛИН ЧАЙ МЕНТА ЛИСТА 50 гр
ЧАЙ ЗА ПРОСТАТАТА ПРОФ. М. ЦВЕТКОВ НАСИПЕН 70 гр.
ЖЪЛТА КОМУНИГА 40 г ФИТО КОНСУЛТ
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Листа от къпина - ползи и приложение
- Млечни тайни или няколко хитринки при приготвяне на млякото
- Укрепете гласните струни и направете гласа си нежен с чай от офика
- Намалете болката при остеоартрит с чай от 4 вида билки
- Подобрете храносмилането с бял оман
- Сложете пакетче чай в миришещите обувки
- Шипка, Обикновена шипка, Див гюл, Див трендафил, Кучешка шипка
- За да се излекувате от хроничен бронхит, пийте чай с розмарин и риган
- Бананово смути със зелен чай, спанак и овесени ядки
- Пийте отвара от къпинови и малинови листа, ако получите алергичен обрив
Коментари към Как да приготвяме различните видове чай?