Как да приготвяме различните видове чай?
Чаят е ароматна полезна напитка, която в зависимост от използваната билка, оказва различно въздействие върху организма на човека. Но тя също има своите тънкости при приготвянето, които е добре да знаем, за да се радваме на по-добри крайни резултати. Продължителността на сваряването или запарването, както и температурата, при която става това, е различна за различните видове чай. Нека видим заедно какви са те в една таблица, изобразяваща препоръчителните при направата на чай време, градуси и количество.
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЧАГА * 24
ЧАЙ ЛОЙД ФИЛТЪР ЗА ДОБЪР СЪН * 20
ЧАЙ ФИЛТЪР МАЩЕРКА * 20 ЕВЕЛИН 29
ЧАЙ ФИЛТЪР ФИТОЛЕК КАРДИО * 20
ЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА MILK OOLONG филтър * 15
НовЛОВАРЕ ЧАЙ ТУБА ALPINE HERBS 80 г + 15 хартиени филтъра
НовГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Вкусно
- Експерти в кухнята
- Чай от лайка като лекарство
- Орфеево цвете, Родопски силивряк, Родопска хаберлея, Каберлия, Китара, Стирака, Шапива билка
- Пийте чай от джоджен срещу разстройство и стомашни проблеми, дори и при деца
- Комбинирайте чай от лайка със сода, за да излекувате болното си гърло
- Липа
- Хризантема
- Чай
- Консумирайте чай от живовляк против кашлица
- Боядисайте текстил с чай
- Шипка, Обикновена шипка, Див гюл, Див трендафил, Кучешка шипка
Коментари към Как да приготвяме различните видове чай?