Как да приготвяме различните видове чай?

Чаят е ароматна полезна напитка, която в зависимост от използваната билка, оказва различно въздействие върху организма на човека. Но тя също има своите тънкости при приготвянето, които е добре да знаем, за да се радваме на по-добри крайни резултати. Продължителността на сваряването или запарването, както и температурата, при която става това, е различна за различните видове чай. Нека видим заедно какви са те в една таблица, изобразяваща препоръчителните при направата на чай време, градуси и количество.
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
БИОХЕРБА ЧАЙ ХЕМОРО НАСИПЕН 120 гр.
ЛАКТЕСА ЛАКТОГОНЕН ЧАЙ ФИЛТЪР * 20
ЧАЙ ФИЛТЪР СЕЛЕКТ ДЖИНДЖИФИЛОВ ЗЕЛЕН ЧАЙ * 20
БИОТОНА БИО БЪРКАЛКА ОТ БАМБУК
АЛИН ЧАЙ РОЗМАРИН ЛИСТА 30 г
СТЕВИЯ ЛИСТА 50 г БИЛКИ КАРМЕН
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Пийте чай от джоджен срещу разстройство и стомашни проблеми, дори и при деца
- Листа от къпина - ползи и приложение
- Орфеево цвете, Родопски силивряк, Родопска хаберлея, Каберлия, Китара, Стирака, Шапива билка
- Липа
- Против отоци по тялото и подуване на краката пийте чай с диуретичен ефект
- Невен
- Чай от лайка като лекарство
- Консумирайте чай от живовляк против кашлица
- Чай
- Червен корен, Цеанотус, Американски чай
Коментари към Как да приготвяме различните видове чай?