Начало Интерактивни Галерия Ретро Изчезналата медицина Английски тест за бременност от края на 80-те години на 20 век

Английски тест за бременност от края на 80-те години на 20 век

Благодарение на теста за бременност с марка "Clearblue, One Step" въпросът дали дадена жена ще стане майка, или не получавал отговор за около 3 минути.

Комплектът от снимката по-долу съдържа два теста. Той отчитал нивата на човешкия хорионгонадотропин (HCG) в урината. "HCG" е хормон, произвеждан от организма по време на бременност. Приспособлението за отчитането на уринни проби прилича доста по външен вид на пластмасова писалка. То се поставяло директно под уринната струя. След това са нужни три минути, за да се отчете резултатът. Тестовата „писалка” е напоена с реактиви, реагиращи на хормона HCG. Така в горната част на устройството, освен основната, в единия край се появява и втора по-тънка синя линийка. Наличието на две сини линийки е знак за наличието на бременност. Производител на теста е компания „Unipath Ltd”. Собствениците на дружеството уверявали потребителите, че продуктът им отчита с 99 процентова сигурност.   

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ГАЛЕРИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГАЛЕРИЯТА

ГАЛЕРИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияОткритияНовиниЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиИсторияЛюбопитноСпортКлинични пътекиАлт. медицинаПсихологияВидеоСоциални грижиНаучни публикацииПатологияИзследванияФизиологияЛеченияЗдравни проблемиСпециалистиНормативни актовеПроизводителиИнтервютаХранене при...Ботаника