Как да си направим масло с 6 различни вкуса
Кравето масло е сред любимите продукти на българската трапеза. С него често намазваме препечените филийки или го използваме при направата на различни сладкиши, печива и сосове.
Предлагаме ви 6 рецепти, с чиято помощ да разнообразите стандартния вкус на продукта и да се насладите на богата палитра от аромати.
Просто смесете и охладете...
Да ви е вкусно!
Източник:
fishki.net
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
ЗОЯ СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
ЕОФЛОРИА МАСЛО OT СЕМЕНА НА ЧИА 250 мл
КОКОСОВО МАСЛО ПРЕМИУМ 300 мл NATURE'S WAY
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Вкусно
- Експерти в кухнята
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Великденски курабии с масло
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Сос грейви с лук и масло
- Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица
Коментари към Как да си направим масло с 6 различни вкуса