Кратко ръководство за съчетаване на храна и вино

Правилото "червеното вино върви с месо, а бялото с риба" е добро, но в света на виното, гастрономическата комбинация в действителност може да бъде много по-богата и по-разнообразна. Ние сме изготвили ръководство за създаване на идеалното съчетание от вино и храна. Гарантираме, че ако следвате тези съвети, може да се научите как да избирате най-добрата напитка за вашето ястие като професионален готвач.



Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ВИНО ТОРЕТТЕ ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КАФЕ КАПУЧИНО 6% 250 мл
НАУ ФУДС НАТУРАЛЕН РЕСВЕРАТРОЛ капсули 200 мг * 60
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КОКОС 6% 250 мл
РЕСВЕРАТРОЛ капсули 325 мг * 60 NATURE`S WAY
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Голямото похапване
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Мандраке, Мандрагора
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Силата на червеното вино
- Карамелизиран лук с масло и вино
- 5 безопасни начина да извадим коркова тапа, ако нямаме тирбушон
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
- Класическа испанска сангрия
- Пречистете кръвта си с хрян, ябълки и вино
- Свински пържоли с гъби и лук на тиган
Коментари към Кратко ръководство за съчетаване на храна и вино