Кратко ръководство за съчетаване на храна и вино

Правилото "червеното вино върви с месо, а бялото с риба" е добро, но в света на виното, гастрономическата комбинация в действителност може да бъде много по-богата и по-разнообразна. Ние сме изготвили ръководство за създаване на идеалното съчетание от вино и храна. Гарантираме, че ако следвате тези съвети, може да се научите как да избирате най-добрата напитка за вашето ястие като професионален готвач.



Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ВИНО ТОРЕТТЕ ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КАФЕ КАПУЧИНО 6% 250 мл
НАУ ФУДС НАТУРАЛЕН РЕСВЕРАТРОЛ капсули 200 мг * 60
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КОКОС 6% 250 мл
РЕСВЕРАТРОЛ капсули 325 мг * 60 NATURE`S WAY
ПРОМОГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Голямото похапване
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Коктейл Мимоза с червен портокал
- По-малък риск от артрит, ако пийваме бира или вино в малки количества
- Облекчете уринарната инфекция с вино, розмарин и чесън
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Как да премахнем излишните килограми?
- Чаша вино на ден предпазва от напълняване и диабет
- Коктейл Шоколадово вино със сметана
- Две чаши вино на ден намаляват риска от мозъчни заболявания
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
Коментари към Кратко ръководство за съчетаване на храна и вино