Начало Интерактивни Галерия Дом, семейство и градина Взаимоотношения Начинът, по който държите своя телефон, разкрива много за вашия характер

Начинът, по който държите своя телефон, разкрива много за вашия характер

Статистиката прогнозира, че до 2020 г. ще има почти 3 милиарда потребители на смартфони. Този факт не само е интересен от гледна точка на технологичния напредък, но и от психологическата страна на нещата. Това е така, защото начинът, по който се справяме, оперираме и навигираме с нашите смартфони може да разкрие черти от характера ни, за които не сме и подозирали.

Предлагаме ви няколко изображения, чрез които може да разберете истинската си същност въз основа на начина, по който държите телефона си. Разгледайте ги, открийте своя вариант и научете малко повече за себе си.

Редактор: Велина Неделчева
Източник: brightside.me


Използвате едната си ръка.

Телефон - характер

Ако използвате само едната си ръка за телефона – пишете и преглеждате информацията, то вие сте изключително уверен човек. Предприемате рискове, но разумно. Това ви помага да постигате желаните резултати.

Сдържан сте в отношенията с околните. Предпочитате да разберете дали имате нужда от определен човек в живота си или не, преди да започнете връзка в личен или професионален план. Поради това много хора ви определят като изолиран и резервиран човек.

 

Използвате едната си ръка, за да придържате телефона, а с палецът на другата работите по екрана.

Телефон - характер

Този начин за придържане на телефона показва вашата мъдрост и разумен подход. Предвиждате всяка стъпка, преди да направите първата крачка. Разсъждавате върху всичко случващо се в живота ви, поради което е трудно да ви излъже човек.

Въпреки цялата ви предвидливост, едва ли може да се наречете мъдър по въпросите с любовта. Обикновено действате непредвидено и това често води до чести недоразумения във взаимоотношенията ви с половинката. Освен това сте прекалено осъдителни, когато става въпрос за любовта.

 

Използвате и двете си ръце, за да придържате и работите с телефона.

Телефон - характер

Този начин показва любовта ви към страстта. Вие сте бързи, ефективни и готови да вземате решения веднага. Можете лесно да се адаптирате към бързо променящата се среда и да действате адекватно в нови условия.

Но, когато става дума за любов, не сте толкова ефективни. Става точно обратното: не успявате да се доближите до човека, когото харесвате, поради вашата асертивност. Това често плаши вашите партньори.

 

Използвате едната си ръка, за да придържате телефона, и показалецът на втората, за да работите с устройството.

Телефон - характер

Вие сте творческа личност. Имате множество чудесни идеи, които се опитвате да приложите в живота си и го правите доста добре. Обичате да прекарвате време сами със себе си, за да създадете нов шедьовър, който да бъде още по-впечатляващ.

В романтичните отношения творчеството ви се превръща в срамежливост, което често ви пречи да развивате нови връзки. Но, след като някой ви запознае по-добре, се изумява от вашата личност. 5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ГАЛЕРИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГАЛЕРИЯТА

ГАЛЕРИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноНовиниПсихологияАлт. медицинаСнимкиРецепти