Начало Интерактивни Галерия Мотивация Задачи и главоблъсканици Посочете къде бихте застанали на дървото и разберете какво означава това за вас

Посочете къде бихте застанали на дървото и разберете какво означава това за вас

Този тест е основан от британския психолог Пип Уилсон. Първоначално е бил предвиден да се използва в училищата като проверка на учениците за усвоения материал в началните класове. След известно време този тест е получил правото да се използва и в зряла възраст. С негова помощ може да се определи настоящето и желаното духовно и материално състояние на човек.

На изображението по-долу ще разгледате фигурите на хора, които имат различна емоционална и физическа позиция. Изберете тази, която ви описва най-добре в даден момент и тази, която бихте искали да видите в бъдеще.

Дърво-хора-избор

Резултати:

Ако сте избрали човек с номер 1,3,6 и 7, то вие сте целеустремен човек. Не се страхувате да правите грешки и сте готови да преодолеете всички препятствия, които ще ви попречат да получите това, което искате.

Изборът на номер 4 ви характеризира като човек със стабилна и непроменима позиция в живота. Можете да постигнете голям успех с минимални усилия.

Изборът на номер 2,11,12,18,19 показва, че вие сте общителен и сърдечен човек, готов да подкрепите ближния си във всеки един момент.

Номер 5 разкрива прекомерната умора на духа и тялото. Вашата жизненост действително намалява.

Номер 9 означава, че вие сте весел човек. Обичате забавленията и не познавате понятието скука или тъга.

Изборът на числа 13 и 21 говори за вашата изолация и лесно приемане дори на най-незначителните тревоги в живота. Избягвате общуването с хората.

Изборът на номер 8 говори за вашата любов към уединението и личната грижа. Обичате да се пренасяте в свой собствен свят.

Изборът на числа 10 и 15 показва способността ви да се адаптирате лесно към различни ситуации. Вие се намирате в удовлетворяващо за вас жизнено и духовно състояние.

Номер 14 означава, че сте потопени в емоционална пропаст и се борите с лични проблеми.

Изборът на номер 20 най-често говори за прекомерно и високо самочувствие. Имате лидерски качества и не искате да приемате мнения, които са различни от вашите.

Номер 16 показва, че сте уморени от непрекъснатото подпомагане на даден човек, но ако сте обърнали внимание на номер 17, тогава сте сигурни в подкрепата на близките ви хора.

Редактор: Велина Неделчева
Източник: testio.ru


5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ГАЛЕРИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГАЛЕРИЯТА

ГАЛЕРИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияТестовеЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноБотаникаСпортПсихологияНовиниАнкетиИсторияДиетиИзследвания