Начало Интерактивни Статистически проучвания Доволни ли сте от качеството на храните, които се предлагат в българските магазини?

Доволни ли сте от качеството на храните, които се предлагат в българските магазини?

Доволни ли сте от качеството на храните, които се предлагат в българските магазини? - изображение

След дебатите за двойните стандарти на храните в Европа, решихме да ви попитаме - доволни ли сте от качеството на храните във вашия град?

Един от най-важните елементи за доброто ни здравословно състояние е качеството на храната, която приемаме. След дълги дебати в Европейския парламент, стана ясно, че съществуват разлики в качеството на хранителните продукти в различните държави-членки. Но това май не е голяма тайна?

Всеки, който е пътувал в по-големите държави-членки на Европейския съюз, като Италия, Франция, Германия, е установил разликата във вкуса и съдържанието на храната. Легендите за италианците, които всеки ден се хранят с паста и пица, а не пълнеят, май ще се окажат истина.

Доволни ли сте от качеството на храните в България? Вземете участие в нашето статистическо проучване! Кои са любимите ви магазини? Имат ли значение етикетите на храните? Обзорна статия по темата ще ви запознае с резултатите след дни!

Над проучването работи: Елена Василева

Източник на снимката: gospodari.com

СТАРТ

3.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ПРОУЧВАНЕТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОУЧВАНЕТО

ПРОУЧВАНЕТО Е СВЪРЗАН КЪМ

Здравни съветиЛюбопитноАнкетиЛайфстайлСнимкиНовиниСоциални грижиНормативни актовеОрганизацииСпортХранене при...РецептиДиетиФизиологияЛеченияПсихологияИнтервютаАлт. медицинаЗаведенияБотаникаПроизводители