Начало Интерактивни Тестове Какво знаем за витамините и минералите в продуктите на Допелхерц?

Какво знаем за витамините и минералите в продуктите на Допелхерц?

Какво знаем за витамините и минералите в продуктите на Допелхерц? - изображение

Витамините представляват органични съединения, които са необходими на организма в определени количества за неговото нормално функциониране. Почти всички витамините не могат да бъдат синтезирани от организма и трябва да се набавят чрез храната.

Освен витамини, човешкият организъм се нуждае и от други хранителни вещества, като минерали, незаменими мастни и аминокиселини, които също е необходимо да се приемат в достатъчни количества с храната. Небалансираното и еднообразно хранене може да доведе до авитаминоза и дисбаланс на организма.

Допълнителна информация за витамини и минерали може да прочетете:


Немските продукти Допелхерц отговарят на изключително високи стандарти за чистота и са сертифицирани по GMP („добра производствена практика“) стандарт за качество. Фирмата производител – Куайсер Фарма е с повече от 100-годишна история и е специализирана в производството на хранителни добавки и лекарства без рецепта.

Още за: www.doppelherz.bg

Следващият тест ще ви позволи да проверите вашите знания за различните видове витамини и минерали, които Допелхерц предлага! След всеки отговор прочетете повече информация, а в края на теста резултатът ще бъде изчислен в проценти.

СТАРТ

4.6, 204 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ТЕСТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТА

ТЕСТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Здравни съветиЛюбопитноСпортФизиологияЛайфстайлНормативни актовеБотаникаХранене при...Храни и ястияИсторияСъставкиСнимкиАлт. медицинаДиетиРецептиЕ-тата в хранитеЛеченияПроизводители