Начало Интерактивни Тестове Как да се предпазим от полово предавани болести?

Как да се предпазим от полово предавани болести?

Как да се предпазим от полово предавани болести? - изображение

Венерическите заболявания се наричат още полово предаваните болести (ППБ). Тези заболявания се предават при сексуално общуване, което включва вагинален, орален и анален секс. При полово предаваните инфекции хората могат да бъдат заразни или да се заразят, без да имат прояви на заболяване.

Сред полово предаваните заболявания, има такива които освен чрез полов контакт могат да се предадат и при венозни манипулации, раждане, кърмене или по друг механизъм. Полово предаваните болести са известни от стотици години, а разделът от медицината, който е насочен към тези заболявания е венерологията.

Тук може да направите тест, с който ще проверите какво знаете за венерическите болести! След всеки отговор ще прочете повече информация за половите инфекции, а в края на теста ще разберете какъв е Вашия резултат в проценти.

СТАРТ

4.2, 29 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ТЕСТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТА

ТЕСТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛюбопитноЛеченияЛайфстайлИсторияНормативни актовеСпортДиетиПсихологияАнкетиСнимкиОрганизацииЗдравни съветиНовиниНаправления в медицинатаЗдравни проблемиФизиологияСоциални грижиХранене при...СпециалистиТестовеАлт. медицинаРецептиБотаникаИзследванияИнтервютаЗаведенияОбразование