Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин
Когато листата на пресните зелени подправки започнат да пожълтяват, не бързайте да ги изхвърляте. От тях може да си приготвите отлична ледена подправка за супи, салати и паста. Нарежете листата, залейте ги със зехтин и разпределете сместа във формички за лед, след което замразете.
Вижте още как да си направите:
Ледени кубчета от зелени подправки и зехтин
Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
ДЖИНДЖИФИЛ НА ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
ДЖИНДЖИФИЛ НА ПРАХ 50 г ЗДРАВНИЦА
ЛИМОНЕНА ТРЕВА НА ПРАХ 50 г ЗДРАВНИЦА
КРЪГЛА МЕЛНИЧКА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 100 гр.
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Калоферче
- Чубрица - балканска
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Индийско орехче, Мускатово орехче
- Домашна италианска подправка
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Свеж микс от подправки за овкусяване на пуешко
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Киселица, Дива ябълка
- Естествени антибиотици - храни и подправки
Коментари към Превърнете увехналите зелени подправки в ледени кубчета със зехтин