Начало Интерактивни Галерия Нашето здраве Заболявания 13 факти, които вероятно не знаете за синдрома на раздразненото черво (инфографика)

13 факти, които вероятно не знаете за синдрома на раздразненото черво (инфографика)

Синдромът на раздразненото черво (СРЧ) е често срещано състояние. Оказва се, че близо 75% от хората страдат от СРЧ, но не осъзнават, това. Стомахът се подува, появява се усещане за тежест, болка, диария, запек и общ дискомфорт. Тези симптоми обаче често се пренебрегват и човек не предприема специални мерки да подобри състоянието си. Повечето хора се научават просто да контролират симптомите чрез периодични диети или някои ограничения. За да избегнете подобни неразположения в бъдеще е добре да бъдете добре информирани. Затова ви предлагаме една инфографика, която по един лесен и достъпен начин ще ви помогне да разберете какво представлява синдромът на раздразненото черво. Отделете малко време да я разгледате и обърнете внимание на здравословното си състояние, ако откриете някои от признаците, посочени в изображението.

По статията работи: Велина Неделчева
Източник: dealwithhemorrhoids.com

13 факти, които вероятно не знаете за синдрома на раздразненото черво (инфографика)
5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ГАЛЕРИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГАЛЕРИЯТА

ГАЛЕРИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноАлт. медицинаЗдравни съветиСпортЛайфстайлЛеченияНовиниКлинични пътекиХранене при...БотаникаФизиологияЗаболявания (МКБ)ТестовеИсторияДиетиХрани и ястияСимптомиИзследванияОрганизацииСнимкиПсихологияЗдравни проблемиРецепти