28 вкусни снимки от кухнята на Узбекистан...не е за гладни

Кухнята на Узбекистан е много богата на вкусове, цветове и ястия. Основното месо там е овчето и агнешкото, никой не сяда на маса без много и разнообразни тестени закуски. Най-популярното ястие е пилаф - ориз с месо, моркови, лук. Всеки род има своя версия на пилафа и допълнителните неща, които добавя в него.
Храненето често се придружава от чаша горещ зелен чай, без мляко и захар. Чашата чай има ритуалното значение на подадена ръка - знак за приятелство. Виното също е популярно, в страната има 14 стари винарни с вековни традиции.




























Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
БАМБУКОВА КУХНЕНСКА ВЕЗНА JOCCA
МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ И ДВОЙНО ЗАПЕЧАТВАНЕ STARLYF VACUUM SEALER
Безплатна доставка за България!ЛАЙКА ПЛИКОВЕ ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT35012 размери 20 x 28 см * 100
ЦЕКОТЕК САНДВИЧ МЕЙКЪР ROCK`N TOAST SQUARE 03030
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СВОБОДНОСТОЯЩО РЕНДЕ NICER DICER MANDO
ТЕНДЖЕРА С КАПАК 24 см BERLINGER HAUS MONACO COLLECTION BH7087
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- Как да се отървем от мухъла в дома си без хлорни препарати?
- Научете 4 нови начина за почистване на мивката без химикали
- Използвайте 4 трика за лесно почистване с бял оцет
- Как да освободим заседналите чаши, без да ги счупим?
- Как да сгънем салфетките под формата на двоен конус
- Не консумирайте продуктите, върху които се е развила каквато и да било плесен
- Наредба № 26 от 18 ноември 2008 г. за устройството и дейността на детските ясли и детските кухни и здравните изисквания към тях
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
Коментари към 28 вкусни снимки от кухнята на Узбекистан...не е за гладни