Начало Интерактивни Галерия Свободно време Активни и здрави Ето как да отслабнете с метода Колелото на вниманието(инфографика)

Ето как да отслабнете с метода Колелото на вниманието(инфографика)

Отслабването е много трудна мисия за хиляди хора по света. С течение на годините задачата става все по-сложна, а целта все по-недостижима. Редуват се диети, различни дневни режими и тренировки, но резултатът е нулев. Затова американските автори на книги за силата на осъзнатото намерение Естер и Джери Хикс предлагат един различен метод за достигане на желана цел с „Колелото на вниманието“. Вашата задача е да вземете лист хартия и да се фокусирате върху целта – как да отслабна. В центъра на кръга се вписва основната мисия, а отстрани всички важни за вас аспекти (начин за постигане, резултати), които трябва да следвате, за да постигнете своето желание. Разгледайте нашата инфографика и следвайте указанията за максимални резултати.

По статията работи: Велина Неделчева
Източник: adme.ru

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ГАЛЕРИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГАЛЕРИЯТА

ГАЛЕРИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиДиетиСпортПсихологияХранене при...Алт. медицинаИсторияНовиниРецептиТестовеБотаникаЛеченияКалкулаториПроизводители