Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
Предлагаме ви полезна информация, събрана в таблица, с помощта на която лесно може да се ориентирате за времето, необходимо за изпичане на различните видове месо, птици и риба във фурната.
Забележете, че времето (в минути) е дадено за всеки 500 грама продукт. Затова, ако вашето количество е повече, съответно пресметнете и времето.
Когато при продупчване на парче месо или риба с вилица или нож изтича мътна течност или кръв, това означава, че ястието още не е готово. Признак за готовност е прозрачният сок след продупчване.
Задължително вземете под внимание спецификата на вашата фурна.

Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ с вкус на капучино 200 мл
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА-3 РИБЕНО МАСЛО дражета * 180
ГАЛЕРИЯТА е свързана към
- Дом, семейство и градина
- Експерти в кухнята
- Как и колко да варим различните видове месо
- Подходящи подправки за морска риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Пържен цял шаран с лук
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Пълнен шаран със сушени сини сливи и орехи
Коментари към Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)