Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Интерактивни Галерия Дом, семейство и градина Експерти в кухнята Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

от 20 сеп 2018г., обновено на 22 фев 2024г.
Редактор: Chef Framar
Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица) - изображение
  • Инфо
  • Галерия
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Галерия
Продукти
Коментари
Свързаност

Предлагаме ви полезна информация, събрана в таблица, с помощта на която лесно може да се ориентирате за времето, необходимо за изпичане на различните видове месо, птици и риба във фурната.

Забележете, че времето (в минути) е дадено за всеки 500 грама продукт. Затова, ако вашето количество е повече, съответно пресметнете и времето.

Когато при продупчване на парче месо или риба с вилица или нож изтича мътна течност или кръв, това означава, че ястието още не е готово. Признак за готовност е прозрачният сок след продупчване.

Задължително вземете под внимание спецификата на вашата фурна.

таблица за времето на печене на месо, пиле и риба

Още по темата:
  • Кой вид месо е най-здравословен? Кой вид месо е най-здравословен?
  • Риба или месо? Риба или месо?
  • Знаете ли кои са 17-те най-смъртоносни храни в Света? /1/ Знаете ли кои са 17-те най-смъртоносни храни в Света? /1/
3.3/5 3 оценки

Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
850.00лв. / 434.60 €

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34

Безплатна доставка за България!
СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ с вкус на капучино 200 мл
8.21лв. / 4.20 €

СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ с вкус на капучино 200 мл

ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 30
47.60лв. / 24.34 €

ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 30

ЛИЗИ ХЕЛТ ДУЕТ - ОМЕГА 3 + ВИТАМИНИ + МИНЕРАЛИ дози * 32
48.20лв. / 24.64 €

ЛИЗИ ХЕЛТ ДУЕТ - ОМЕГА 3 + ВИТАМИНИ + МИНЕРАЛИ дози * 32

Коментари към Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
    www.framar.bg 
    на 24 August 2025 в 09:09
    Коментирайте "Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)"

ГАЛЕРИЯТА е свързана към

  • Дом, семейство и градина
  • Експерти в кухнята
  • Медици: Ограничавайте яденето на колбаси от какъвто и да е вид!
  • Как и колко да варим различните видове месо
  • Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
  • Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
  • Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
  • Как да приготвите перфектната риба на скара
  • Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
  • Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
  • Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
  • Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Здравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чумаЗдравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чума

Здравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чума

от 22 авг 2025г.Прочети повече
Лекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяванеЛекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяване

Лекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяване

от 22 авг 2025г.Прочети повече
Кои лекарства причиняват синини?Кои лекарства причиняват синини?

Кои лекарства причиняват синини?

от 22 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 38 дни, 19 часа и 51 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 43 дни, 23 часа и 14 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЦИСТОМИЦИН гранули за перорален разтвор в саше 3 г * 2

ЦИСТОМИЦИН гранули за перорален разтвор в саше 3 г * 1

ХАЛЕК КАПАН КЪЩИЧКА ЗА ХЛЕБАРКИ

СОРИА НАТУРАЛ БЯЛ ТРЪН ЕКСТРАКТ 50 мл

ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО капсули 500 мг * 100 NATURE'S WAY

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПРОФИХОЛ ПЛЮС таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:35:25

СЕРОКСАТ таблетки 20 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:35:16

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 150 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:32:30

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:32:11

ПРОФИХОЛ ПЛЮС таблетки * 30

Коментар на: Георги от 22 авг 2025г. в 16:56:43
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival