Начало Интерактивни Галерия Вкусно Експерти в кухнята Необходими време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

Необходими време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

Предлагаме ви полезна информация, събрана в таблица, с помощта на която лесно може да се ориентирате за времето, необходимо за изпичане на различните видове месо, птици, риба във фурната.

Забележете, че времето (в минути) е дадено за всеки 500 грама продукт. Затова, ако вашето количество е повече, съответно пресметнете и времето.

Обикновено когато при продупчване на парче месо или риба с вилица или нож изтича мътна течност или кръв, означава, че ястието още не е готово. Признак за готовност е прозрачният сок след продупчване.

Задължително вземете под внимание спецификата на вашата фурна.


Редактор: Радостина Райчева
Снимка: slovami.net

Време и температура за печене на месо, птици, риба

Време и температура за печене на месо, птици, риба

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ГАЛЕРИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГАЛЕРИЯТА

ГАЛЕРИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноРецептиСнимкиДиетиХранене при...Здравни съветиНовиниХрани и ястияСоциални грижиЛайфстайлАнкетиНормативни актовеСпортИстория